PRIVATLIVSPOLITIK - TS COACHING, ved THOMAS SOLTAU:

Webside:

www.ThomasSoltau.dk

Hvilke personlige data indsamles?

I forbindelse med TS Coaching's email service indsamles fuldt navn, e-mail og telefonnummer (hvis du opgiver det). Der vil derfor ligge en "profil" af hver tilmeldte person inde i det system, som bruges til at sende e-mails. Pt. bruges: MailChimp.com

I forbindelse med booking af coaching (enkelt sessions eller forløb) eller deltagelse til events kan der ligeledes også blive gemt de samme informationer inde i det system, som bruges til at organisere tilmeldinger. Pt. bruges: Calendly.com

De informationer der gemmes her, vil aldrig blive videregivet, og du kan til enhver tid bede om indsigt i hvilke informationer der er gemt - og bede om at få dem ændret eller slettet.

Henvendelse omkring dette: TS@ThomasSoltau.dk

Hvad sker der når du bruger kontaktformularen på siden?

Når du vælger at tage kontakt igennem kontaktformularen, vil den email du har brugt, det navn du har skrevet og telefonnummer du har opgivet, blive videresendt til Thomas Soltau, således at du kan blive kontaktet.

Anonymitet:

Som coachingklient kan du altid bede om at få tråde af e-mails, sms'er, beskeder på sociale medier eller noter fra coaching sessions slettet.Cookies og providers:

Hvis du ønsker at læse mere om hvordan MailChimp.com håndterer dine data i forbindelse med e-mails og køb af online coaching produkter, skal du klikke HER!

Hvis du ønsker at læse mere om hvordan Calendly.com håndterer dine data i forbindelse med booking af coaching sessions og tilmelding til events, skal du klikke HER!

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget kan du tage kontakt til Thomas Soltau direkte på: TS@ThomasSoltau.dk

Send dit bidrag via bankoverførsel

Til TS Coaching (Jyske Bank):

Reg. nr: 5033 - Konto. nr: 0001540588

IBAN: DK7350330001540588

SWIFT: JYBADKKK

Mærk dit bidrag med: "Bidrag - [DIT NAVN]"

Tak for støtten!

Kh

Thomas Soltau

Close