SAVNER DU EN KÆRESTE - ELLER FLERE OG BEDRE DATES MED KVINDER?

Thomas Soltau - Cand. pæd. pæd. psyk, PT og coach.

EFTERTRAGTET SOM MAND er et coachingforløb for dig som gerne vil have et bedre datingliv eller ønsker sig at finde "drømmekvinden". 

- Lær hvordan du tiltrækker kvinder, styrker din risikovillighed og indtager det sociale rum

- Lær hvordan du inviterer kvinder ind i dit liv, flirter ubesværet og får flere og bedre dates

- Lær hvordan du bliver manden i dine forhold, sætter dine grænser og skaber sund polaritet

En let forståelig 5-trins tilgang hjælper dig med blive en mand, som kvinder drages imod, uden at du skal fake at være noget, du ikke er!

Mange mænd i dag præsenterer sig forkert. Det gør det umuligt for kvinder at se deres potentiale, og resultatet er, at de ender i "vennezonen"!

SELVSIKKER MAND

• Har du svært ved at tiltrække kvinder?

• Er du bange for at fejle eller at blive afvist?

 Har du svært ved at indtage det sociale rum?

CHARMERENDE FORFØRER

 Bliver du ofte overset - eller helt valgt fra?

 Løber du ofte tør for ting at tale om?

• Er du træt af dates, der ikke fører til noget?

TYDELIG RAMMESÆTTER

• Savner du respekt og seksuel hengivenhed?

• Har du svært ved at sætte dine grænser?

• Er dynamikken i dine forhold tit uligevægtig?

Hvis du kan svare JA til et eller flere af de ovenstående 9 spørgsmål, så er dette coachingforløb for dig!

SIG FARVEL TIL "VENNEZONEN" - FOR ALTID!

 Hvis du vil "ses" af kvinder som en mulig seksualpartner - og ikke en ven, så skal du præsentere dig selv som den "type" af mand, som kvinder søger: En maskulin og kompetent mand. En mand der vil, tør og kan noget!

 Hvis du vil have flere romantiske valgmuligheder og bedre dates, så skal du forstå: At kvinder i dag kan selv - og derfor ikke i første omgang søger den klassiske (over)søde forsørger mand, men den charmerende forfører, fordi han skaber følelser i dem, som vækker deres seksualitet til live...

 Hvis du vil lykkes i dine forhold og opleve større hengivenhed fra kvinder, så skal du lære at rammesætte og lede dine romantiske relationer, således at den kvinde som du dater, kan føle sig tryg ved at "overgive" sig til dig.

Mange mænd i dag lider i stilhed. De er ensomme, mangler selvtillid, afhængige af p*rno og længes efter gode oplevelser med kvinder. Ubevidst, er de blevet gjort til pleasere og følgere - og det tænder kvinder af, hvilket er synd, for problemet er nemt at løse, når først du forstår det.

BLIV DEN MAND SOM DIN "DRØMMEKVINDE" SØGER

Med en let forståelig 5-trins tilgang (og 3 simple spørgsmål) identificerer vi nemt dine "blinde vinkler" og de fejl, som holder dig fra at lykkes.

TRIN 1

FORBEREDELSE

Etabler en klar vision for det liv, som du ønsker dig at leve fremadrettet.

TRIN 2

PRÆSENTATION

Optimer din præsentation af dig selv og styrk din "seksuelle markedsværdi" både online og offline.

SELVSIKKER MAND

TRIN 3

FORFØRELSE

Træd ind i rollen som forfører og "inviter" kvinder ind i dit liv og i din verden på dine præmisser.

CHARMERENDE FORFØRER

TRIN 4

RAMMESÆTNING

Sæt "rammen" for dine forhold - og skab en sund ligevægt og balance som den maskuline mand.

TYDELIG RAMMESÆTTER

TRIN 5

IMPLEMENTERING

Lev således at din succes er en logisk følgevirkning af dine daglige livsvalg!

Thomas Soltau © 2023

FRA MR "NICE GUY" TIL KOMPETENT MAND

Da jeg var 24 år, blev jeg kæreste med den smukkeste tyske stewardesse. Hun var en drømmekvinde i mine øjne, men 30 dage senere ville hun ikke kendes ved mig, og jeg forstod ikke hvorfor?

Den smerte jeg følte, blev startskuddet til min egen udviklingsrejse.

Jeg havde fået nok. I mange år styrede min introverte natur mit liv. Jeg var meget alene og havde svært med at connekte med andre mennesker (både mænd og kvinder), men jeg havde bildt mig selv ind, at det bare var et spørgsmål om tid: En dag ville det være min tur - og lykken ville vende. 

Jeg tog fejl og fejlede, fordi jeg endnu ikke havde indset sandheden om, hvad kvinder rent faktisk søger i mænd. Jeg var for meget Mr. "Nice Guy".

I dag præsenterer jeg mig bedre, mit kropsprog er stærkere og jeg taler med overbevisning. I dag kan jeg noget som mand - og jeg ser, at jeg bliver "belønnet", når jeg udfylder min rolle. Min forvandling er åbenlys. Jeg er ikke blevet en anden person. Jeg er blot blevet fri til at være mere mig selv.

FÅ ET KÆRLIGT SPARK BAGI OG EN PLAN DER VIRKER

Her får du en "skabelon" (ikke en facitliste), hvor ud fra du skaber din egen autentiske version. Du skal ikke FAKE noget. Du skal blive til noget mere.


"Resultaterne kom hurtigt, for folk reagerer konsekvent godt på en mand som er ærlig og er på plads i sin maskulinitet. Socialt, bliver positiv maskulinitet bare belønnet på rigtig mange måder. Klar anbefaling herfra!"

Illustrator, 45


"Learning how to push myself past my comfort-zone got me my first kiss and first sexual experience. Loosing my virginity was a big step for me – and with a new set of tools I will continue to work on making myself better."

Software Developer, 28


"Jeg så resultater med det samme, og min maskuline udviklingsrejse er først lige begyndt. Jeg har fået øjnene op for de fejl, jeg som mand lavede overfor kvinder. Jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg udstråler - og hvilket signal det sender."

Chauffør, 44


"Der bliver ikke holdt igen. Den ærlige feedback, som jeg har fået, har ændret min opfattelse af, hvem jeg er. Jeg har måtte indse, at jeg faktisk aldrig har vist mit sande jeg, men haft en maske på. Den maske er nu på vej væk."

Forfatter, 24


"Jeg har lært at give mere af mig selv. En mand får altid mest igen, han er generøs – for så vil både andre mænd og kvinder værdsætte hans tilstedeværelse – men de fleste mænd er egoister og tager kun. En stor øjenåbner!"

Barejer, 28


"Your success as a man is not a trick, it is a belief system rewire. This is not just about being a “nice guy” or a “bad boy”, but your journey to build a character that attracts – not just woman, but all kinds of great things into your life."

Ingeniør, 26

Hvis du er villig til at investere tid og energi i din egen udvikling, er villig til at lytte og kan håndtere kritik uden at tage det personligt og oprigtigt ønsker en permanent forandring i dit liv, så er dette coachingforløb for dig. Her får du alt den hjælp, som du skal bruge - du skal blot eksekvere!