VIL DU HA' MERE UD AF DIT FEMININE POTENTIALE?

THOMAS SOLTAU - coach, personlig træner og mand 😉

HAR DU EN "BLIND VINKEL", SOM GØR AT DU IKKE LYKKES?

1) Den moderne kvinde har ikke brug for nogen. Andre kvinder har lært hende, at det blide, hengivne og skrøbelige er et svaghedstegn og mangel på selvrespekt. Hendes mission i livet er derfor at bevise, at hun kan "være" ligesom en mand.

Og ja, du må godt erobre verden, men please gør det som: Den Feminine Kvinde - så du ikke mister dig selv i processen.

2Den påpasselige kvinde opsøger ikke sit eget held. Hun risikerer ikke sit hjerte eller vover at udforske tanker, som afviger fra det, som hun har lært er "rigtigt". Hun lever stadig i en romantisk forestilling om, at: "Alting kommer til dig, når du er klar."

Men hvad nu hvis det ikke er sådan? Hvad nu hvis de politisk korrekte "damebladsråd" ikke holder stik?

3) Den krænkede kvinde ser ikke, at hun selv har et ansvar - og derved også magt til igennem personligt ansvar at forme sin egen skæbne, og skabe det liv, de muligheder og de relationer, som hun ønsker sig - for et "offer", ser kun byrden og det negative.

BOOK SAMTALEUforpligtende discovery call (30min.)

BOOK DIN SAMTALE, NU!

GDPR: Du tilmeldes samtidig TS Coaching's Newsletter, hvor du fx vil modtage notifikationer, når nye videoer uploades, men du kan altid nemt framelde dig senere, hvis du ønsker det.

Skriv dit fornavn og din foretrukne e-mail herunder...

Hvis du tør stille spørgsmål ved livets "sandheder", så er dette tilbud for dig. Her hyldes kvindens feminine energi. Alt det, som gør dig til en fantastisk kvinde, mor og elskerinde - og det, som kan hjælpe dig med at lykkes i flere af livets facetter!