SIG FARTIL TIL MR. "NICE GUY" OG BLIV EN
EFTERTRAGTET, STÆRK OG TYDELIG MAND

Thomas Soltau - Cand. Pæd. Pæd. Psyk., PT og Coach

LEDER, FORFØRER, KRIGER er et mentorforløb for dig, som vil have mere ud af dit maskuline potentiale - og som tør tro på, at du kan mere, end det du viser dig selv og verden lige nu.

Er du LEDEREN i dit eget liv, der går målrettet efter dine mål og ikke holder dig selv tilbage?

Er du FORFØREREN der vinder kvinders hjerter og manden i dine romantiske relationer?

Er du KRIGEREN, der står stærk og sund og en værdifuld allience for andre mænd?

Hvis du ikke er der, hvor du ønsker at være i livet som mand, så lad os fixe det. Sammen!

SELVSIKKER

Tør du gå efter dine mål?

Lær at give slip på angsten for at fejle og blive mere risikovillig (og modig), så det at gå efter dine mål, bliver det eneste rigtige at gøre.

EFTERTRAGTET

Bliver du "set" af kvinder?

Lær at bruge din stemme, din energi, din (tøj)stil og dit kropssprog, til at skabe power, respekt og interesse omkring din person.

STÆRK

Mestrer du den krop, som du lever i?

Lær at opbygge en stærk, sund og atletisk krop, som ser godt ud - og som understøtter alt det, som du vil og ønsker dig i livet som mand.

TYDELIG

Kan du sætte grænser?

Lær at blive mere tydelig omkring hvad du vil, og hvem du er som mand, og hvordan du lægger pleaser-mentaliteten fra dig.

CHARMERENDE

Kan du forføre kvinder?

Lær at møde og tiltrække kvinder og at forstå "dansen" imellem den maskuline og feminine energi i dine romantiske relationer.

DISCIPLINERET

Kan du styre dine (dårlige) vaner?

Lær at forstå dit eget reaktionsmønster og få styr på dit liv, så det ikke er dine dårlige vaner, som styrer dig, men dig som styrer dem.

MÅLRETTET

Hvem er du? Og hvor er du på vej hen? 

Find dit (livs)formål og din mission - det sted hvor du står rank og stolt af dig selv, har styr på dit liv, din økonomi og din karriere.

GIVENDE

Giver du mere, end du tager?

Lær at "invitere" andre mennesker ind i dit liv på præmisser som er fair for begge parter og skab muligheden for sunde M/K-relationer.

FORBUNDET

Har du stærke alliancer?

Udvid dit maskuline netværk og opbyg nye stærke bånd til andre mænd som (også) vil have mere ud af deres muligheder i livet.

ER DU (OGSÅ) TRÆT AF DIN EGEN MIDDELMÅDIGHED OG STAGNATION?

Som LEDER går du forrest og trækker andre med op!

Som FORFØRER skaber du muligheder og bliver "set"!

Som KRIGER har du styr på dit liv og kan slå fra dig!


Resultaterne kom hurtigt, for folk reagerer konsekvent godt på en mand som er ærlig og er på plads i sin maskulinitet. Socialt, bliver positiv maskulinitet bare belønnet på rigtig mange måder. Klar anbefaling herfra!

Illustrator, 45


Learning how to push myself past my comfort-zone got me my first kiss and first sexual experience. Loosing my virginity was a big step for me – and with a new set of tools I will continue to work on making myself better.

Software Developer, 28


Jeg har fået øjnene op for en helt ny måde at se mig selv på som mand – befriet fra nogle af de “filtre”, som vi mænd fejlagtigt har tilegnet os igennem livet. Jeg er blevet mere glad og fri og derfor kan jeg helhjertet anbefale dette.

Web Developer, 57


Der bliver ikke holdt igen. Den ærlige feedback, som jeg har fået, har ændret min opfattelse af, hvem jeg er. Jeg har måtte indse, at jeg faktisk aldrig har vist mit sande jeg, men haft en maske på. Den maske er nu på vej væk.

Forfatter, 24


Jeg har lært at give mere af mig selv. En mand får altid mest igen, han er generøs – for så vil både andre mænd og kvinder værdsætte hans tilstedeværelse – men de fleste mænd er egoister og tager kun. En stor øjenåbner!

Barejer, 28


Your success as a man is not a trick, it is a belief system rewire. This is not just about being a “nice guy” or a “bad boy”, but your journey to build a character that attracts – not just woman, but all kinds of great things into your life.

Ingeniør, 26

VIL DU HA’ MERE UD AF DIT MASKULINE POTENTIALE?

LEDER, FORFØRER, KRIGER er en udviklingsrejse - både indad i dit sind og udad i verden.

Igennem mental træning, social træning og fysisk træning træder vi sammen ind i dine problemstillinger, identificerer dine "blinde vinkler" og finder løsninger, som også fungerer for dig ude i den virkelige verden, så du bliver en mere kompetent udgave af dig selv.

Dette er IKKE et quick-fix. Du vil IKKE blive talt efter munden. Du SKAL derimod være klar på at lægge alle dine undskyldninger på hylden og tage ansvar for alt i dit liv, men hvis du er det, så er dette udviklingsprogram for dig!

Spol nu tiden et år frem. Forestil dig, at du netop har krydset målstregen. Du har skabt den forandring i dig selv - og i dit liv, som du ønsker dig.

Hvor meget federe ville dit liv være? Hvor meget vil denne forandring være værd for dig? Og hvor stolt ville du være af dig selv?

ANMOD OM MEDLEMSKAB

Venligst svar kort og præcist på følgende 3 spørgsmål:

1) Hvad er dit mål - og hvorfor?

2) Hvor er din største udfordring?

3) Hvad ønsker du hjælp til?

Du vil blive kontaktet, når din anmodning er blevet læst.

Close