BLIV EN SELVSIKKER OG EFTERTRAGTET MAND MED STYR PÅ LIVET - OG KÆRLIGHEDEN

Thomas Soltau - Cand. Pæd. Pæd. Psyk, PT og tidligere prof. sportsmand i 8 år.

LEDER • FORFØRER • KRIGER: Et coachingforløb for mænd der vil have mere ud af deres maskuline potentiale, et bedre kærligheds- og datingliv og en stærkere og sundere krop.

 Bliv lederen i dit eget liv der taler selvsikkert, er risikovillig og tydeligt sætter sine grænser!

 Bliv forføreren der tiltrækker kvinder, flirter ubesværet og har romantiske valgmuligheder!

 Bliv krigeren der mestrer sin egen krop, står stærkt mentalt og har et godt socialt netværk!

Hvis du IKKE er der, hvor du ønsker dig at være i livet som mand, så lad os fixe det. Sammen!

UNDERPRÆSTERER DU SOM MAND LIGE NU?

Mange mænd i dag lider i stilhed. De mangler selvtillid, positive oplevelser med kvinder og stærke alliancer til andre kompetente mænd.

USIKKER

 Er du faret vild i livet som mand?

 Er du bange for at fejle eller at blive afvist?

 Har du svært ved at sætte grænser?

UØNSKET

 Har du svært ved at tiltrække kvinder?

 Bliver du ofte overset eller helt valgt fra?

 Savner du en kæreste eller bedre dates?

UDUELIG

• Er du ude af form og mangler power?

 Har du svært ved at styre dine dårlige vaner?

 Står du ofte alene med dine udfordringer?

Mange mænd i dag mangler retning i deres liv og modet til vise verden, hvem de er. De sidder fast i "vennezonen" og får aldrig en smuk kæreste eller et spændende datingliv. Deres mindset er negativt og deres kropssprog er opgivende. De vil gerne lykkes, men ved ikke hvordan.

Hvis du kan svare JA til et eller flere af de ovenstående 9 spørgsmål, så er dette coachingforløb for dig!

SELVSIKKER

Hvis du vil have styr på dit liv og (gen)finde modet til at stå ved dig selv, til at gå efter dine mål i livet og til at sætte dine grænser tydeligt, så skal du udvikle dit personlige lederskab.

EFTERTRAGTET

Hvis du vil "ses" af flere kvinder som en mulig seksualpartner, undgå "vennezonen" og få en smuk kæreste - eller et spændende datingliv, så skal du udvikle din mandlige charme.

STÆRK

Hvis du vil se godt ud i en T-shirt, have et godt kropssprog og være en værdifuld del af det maskuline fællesskab (så du ikke står alene), så skal du udvikle din fysiske styrke.

LEDER  FORFØRER  KRIGER

Igennem en let forståelig 5-trins model identificerer vi dine "blinde vinkler" og finder løsninger, som fungerer for dig ude i den virkelige verden.

TRIN 1

Etabler en klar vision for det liv, du ønsker at leve, og den mand du vil være

Forberedelse


TRIN 2

Skab et proaktivt mindset der øger din risikovillighed og skaber nye muligheder

Mindset

LEDER

TRIN 3

Bliv bedre til at tiltrække kvinder, date og skabe sunde ligevægtige forhold

Relationsforståelse

FORFØRER

TRIN 4

Opbyg fysisk styrke, maskulint kropssprog og en disciplineret livsstil

Styrke

KRIGER

TRIN 5

Lev dit liv, prøv dig selv af, lær af dine fejl og få den succes som du fortjener

Implementering

Thomas Soltau © 2023

Mange mænd i dag er blevet følgere og pleasere - en ny type af "blød" mand som hverken du, kvinder eller andre mænd kan bruge til noget. Ofte er konsekvensen ensomhed og udelukkelse, hvilket er synd, for problematikken er nem at løse, når først du forstår, hvad du gør forkert!

FRA MR "NICE GUY" TIL KOMPETENT MAND

Da jeg var 24 år, blev jeg kæreste med den smukkeste tyske stewardesse. Hun var en drømmekvinde i mine øjne, men 30 dage senere ville hun ikke kendes ved mig, og jeg forstod ikke hvorfor?

Den smerte jeg følte, blev startskuddet til min egen udviklingsrejse.

Jeg havde fået nok. I mange år styrede min introverte natur mit liv. Jeg var meget alene og havde svært med at connekte med andre mennesker (både mænd og kvinder), men jeg havde bildt mig selv ind, at det bare var et spørgsmål om tid: En dag ville det være min tur - og lykken ville vende. 

Jeg tog fejl. Jeg kunne ikke længere snyde mig selv. Der var tydeligvis noget, som jeg ikke forstod, og som jeg måtte lære - inden det var for sent. Der var kompetencer, som jeg skulle udvikle. Jeg måtte indse, at grunden til at jeg ikke lykkedes som mand, var, at jeg ikke var god nok. Endnu!

I dag har jeg en tydelig identitet som mand, jeg er manden i mine romantiske relationer og jeg har en stærk krop, som understøtter alt det jeg vil.

Min forvandling er åbenlys. Jeg er blevet mere risikovillig, mit kropsprog er bedre og jeg taler med overbevisning, fordi jeg har set, at jeg kan noget som mand. Jeg er ikke blevet en anden person. Jeg er blot blevet fri til at være mere mig selv.

FÅ ET KÆRLIGT SPARK BAGI OG EN PLAN DER VIRKER


"Resultaterne kom hurtigt, for folk reagerer konsekvent godt på en mand som er ærlig og er på plads i sin maskulinitet. Socialt, bliver positiv maskulinitet bare belønnet på rigtig mange måder. Klar anbefaling herfra!"

Illustrator, 45


"Learning how to push myself past my comfort-zone got me my first kiss and first sexual experience. Loosing my virginity was a big step for me – and with a new set of tools I will continue to work on making myself better."

Software Developer, 28


"Jeg har fået øjnene op for en helt ny måde at se mig selv på som mand – befriet fra nogle af de “filtre”, som vi mænd fejlagtigt har tilegnet os igennem livet. Jeg er blevet mere glad og fri og derfor kan jeg helhjertet anbefale dette."

Web Developer, 57


"Der bliver ikke holdt igen. Den ærlige feedback, som jeg har fået, har ændret min opfattelse af, hvem jeg er. Jeg har måtte indse, at jeg faktisk aldrig har vist mit sande jeg, men haft en maske på. Den maske er nu på vej væk."

Forfatter, 24


"Jeg har lært at give mere af mig selv. En mand får altid mest igen, han er generøs – for så vil både andre mænd og kvinder værdsætte hans tilstedeværelse – men de fleste mænd er egoister og tager kun. En stor øjenåbner!"

Barejer, 28


"Your success as a man is not a trick, it is a belief system rewire. This is not just about being a “nice guy” or a “bad boy”, but your journey to build a character that attracts – not just woman, but all kinds of great things into your life."

Ingeniør, 26


DU KAN MED GARANTI MERE END DET, DU VISER DIN OMVERDEN LIGE NU

LEDER • FORFØRER • KRIGER handler om at gøre dig til en selvsikker, eftertragtet og stærk mand. En mand som VIL noget, TØR noget og KAN noget!

Det eneste det kræver af dig, er, at...

• Du er villig til at investere tid og energi i din egen udvikling

 Du er villig til at lytte og kan håndtere kritik uden at tage det personligt

• Du ønsker at skabe en permanent forbedring i dig selv og i dit liv

Hvis du kan sige JA til ovenstående, så er du KLAR til dette coachingforløb. Her får du alt den hjælp, som du skal bruge - du skal blot eksekvere!