TS COACHING

ONLINE DATING 101

Klik på play-ikonet til venstre for at afspille videoen!

EN 5-TRINS PROCES DER VIRKER

Mange mænd i dag laver unødvendige fodfejl i deres kommunikation på skrift, hvilket resulterer i mistede muligheder, fordi de er uklare i deres intention, og fordi de tror, at de skal improvisere og opfinde nyt hver gang. I stedet burde de perfektionere en samtalestruktur, som passer til dem, og som sikrer at der leder relationen fremad!

1: Åbningsreplik

"Jeg har hørt en lille fugl synge om, at du er ret pjattet med høje mænd på +2 meter?!" /  “Tillykke X. Så fandt du endelige din høje drømmemand, hva? ,)"

Her sætter jeg rammen for samtalen, og tilbyder kvinden at træde ind i "min verden". En verden, hvor hun (også) er interesseret i mig, hvilket jeg kærligt driller hende med - i stedet for at "sælge mig selv" til hende. Dette skaber god mulighed for et rollespil med omvendte roller.

2: Kærlige udfordringer

“Haha. (Afstemning ift. kvindens svar). Og du tror du godt, at dine små søde xxx cm kan håndtere alle mine 210cm?” 

“(Haha.) Sikke du kan Er du ligeså X i virkeligheden?”

Her kvalificerer jeg kvinden og hinter af "noget ude i virkeligheden" (dvs. noget der kun kunne tjekkes ved at mødes).

3: Anerkendelse og introduktion af “vi”

“Haha. Du er (passende tillægsord). Det kan jeg lide. Måske skulle vi finde ud af noget en dag så… “

Her anerkender jeg kvinden, fordi hun har ladet mig lede hende, og introducerer derfor muligheden for at VI bør mødes. Læg mærke til at dette KUN bliver introduceret, hvis kvinden har gået med på mine kærlige udfordringer, således at kvinden nu også har muligheden for at arbejde lidt for mig og for at føle sig valgt til.

4: Pre-invitation

“Så hvis jeg inviterer på X, tager du så Y med?”

Her laver jeg en før-invitationsbesked med en mindre drillende restriktion. Ordet: HVIS er her i fokus. Læg mærke til at "tilbudet" kun gælder, hvis hun også byder ind. Det sætter rammen for en relation, hvor hun også skal arbejde, dog uden at bede om noget reelt (aka. for meget) for tidligt.

5: Invitation

“Cool. Hvad er dit nummer? Så kan vi lige koordinere: xx xx xx xx”  eller “Cool. Hvad hedder du på Facebook? Så kan vi lige koordinere der: Thomas Soltau”

Her laver jeg så min reelle invitation og foreslår en nummerudveksling. Hvorefter jeg ringer, og aftaler en date.

---

NB: Du kan IKKE springe i processen - eller skynde dig igennem den. Den kan sagtens udspille sig over mange uger, selvom den kun er få beskeder lang. Husk at kompetence tager tid at bevise, og forstå at hvis du en mand fx bare gik direkte til at trække interessen tilbage ved første "test" (tegn på modstand), så signalerer du lige præcis, at du ikke er vedholdende (også selvom besked måske er helt perfekt skrevet) - og så virker samtalestrukturen og processen i den ikke.

NBB: Lad være med blot at kopiere eksemplerne. Forstå principperne bag - og byg dine egne formuleringer, som passer til dig og din måde at tale på!

EKSEMPLER FRA HAPPN:

EKSEMPLER FRA FACEBOOK OG INSTAGRAM:


EKSEMPLER PÅ UNDTAGELSER, SVÆRE "TEST" FRA KVINDER OG SAMTALER SOM TRÆKKER UD:

NB: Læg mærke til hvordan "tests" fra kvinder kan tage mange former, fx at prøve trække "flirten" ud af samtalen, introducere høflighedssamtaleelementer eller ved at give meget korte svar og tage mange dage om at svare - så du måske oprigtigt bliver i tvivl om, hun overhovedet er interesseret.

NBB: "HVAD VIL DU?"-TESTEN er ret normal! Det er indlysende, hvad manden er interesseret i, men kvinder prikker alligevel ofte for at se, om han vil stå ved det.

Copyright © ThomasSoltau.dk